Bitcoin Hater Peter Schiff Zegt GBTC’s Grafiekpatroon ‚Ziet er niet goed uit‘.

Bitcoin’s aartsvijand Peter Schiff heeft genomen om te twitteren over de aandelen van Grayscale’s Ethereum Trust (ETHE) en neemt een 72 procent hit.

De gouden bug voorspelt dat de Grayscale Bitcoin Future Trust (GBTC) het voorbeeld zal volgen door de dieptepunten van maart opnieuw te bekijken.

Peter Schiff
@PeterSchiff

De Grayscale Ethereum Trust is met 72 % gedaald ten opzichte van het hoogtepunt van juni en lijkt terug te gaan naar het dieptepunt van maart. Als de Grayscale Bitcoin Trust ook terugkeert naar het dieptepunt van maart, is dat een daling van 48 % vanaf hier. Het grafiekpatroon ziet er niet goed uit voor de Trust. Laat Bitcoin vallen en koop goud.

GBTC en ETHE hebben een zware maand achter de rug.

De aandelen van GBTC handelen momenteel bij $9.8 na het laten vallen van 21.5 percenten van hun lokale hoogte van $12.5 die op 10 Juni werd geregistreerd.

Voor de voorspelling van Schiff om tot bloei te komen, zou de voorraad nog eens 48 percenten kapsel moeten nemen van waar het op dit ogenblik handel drijft.

Zoals gerapporteerd door U.Today, bereikte ETHE meer dan een 730 percentenpremie aan NW net voor het verstrijken van de éénjarige opsluitingsperiode.

Nadat meer dan een half miljoen ETHE-aandelen werden vrijgegeven voor de handel op de secundaire markt, begon hun prijs in te storten.

Vorige maand voorspelde Schiff dat GBTC voor het eerst met korting op de NAV kon gaan handelen.