HomeBitcoinDetaljhandel innhenter Bitcoin når den digitale eiendelen gjør seg klar for $ 30.000

Detaljhandel innhenter Bitcoin når den digitale eiendelen gjør seg klar for $ 30.000

Google-søkeinteressen for Bitcoin, Crypto og ‚Buy Crypto‘ har steget til nivåene januar og februar 2018.

Bitcoin hvelvet over $ 29 000 for å nå en heltidshøyde på rundt $ 29 620 på nyttårsdag. I forrige måned avanserte Bitcoin omtrent 50% for å markere den største månedlige gevinsten siden mai 2019.

4. kvartal i 2020 var det nest største prosentvise gevinstkvartalet noensinne på 168,78%, etter 210% av 4. kvartal i 2017.

Disse gevinstene tok Bitcoins markedsverdi over $ 545 millioner, og det ble den 10. største eiendelen etter markedsverdi, og overgikk BTC-skeptikeren Warren Buffetts Berkshire Hathaway.

Bitcoins ukentlige RSI på 92 peker i mellomtiden på at Bitcoin er i overkjøpt territorium, og markedet forventer BTC BTC 1,60% Bitcoin / USD BTCUSD $ 29 778,49

Bitcoin er ‚Going to Fall‘ hvis en korreksjon blir sett i aksjer, sier Fundstrats Tom Lee
til toppen et sted rundt $ 30 000 før du ser en korreksjon. Men gitt den sterke og elastiske etterspørselen etter den digitale eiendelen, er det noen som gjetter på dette tidspunktet, når og hvor lavt nøyaktig vi vil gå på dette punktet, hvis noen i det hele tatt.

Bitcoin’s Gain, USD’s Loss

Mens bitcoin er på prisoppdagelse helt siden å ha brutt ATH $ 20k 2017, postet den amerikanske dollaren sitt største årlige tap siden 2017.

Greenback steg til en treårig topp på 103 mot en kurv av valutaer i mars da panikk over spredningen av COVID-19 i USA nådde en topp, og presset alle markedene ned, før den falt på enestående stimulans fra Federal Reserve.

Nå forbedrer de globale økonomiske utsiktene, COVID-19-vaksiner blir rullet ut, løpende kjøp av obligasjoner og renter fra null til minus null har satt en dollar i dollarens appell.

„Jeg forventer at dollaren vil svekkes ytterligere de neste årene ettersom Fed holder rentene på null mens den opprettholder sin oppblåste balanse,“ sa Kevin Boscher, investeringssjef i kapitalforvalter Ravenscroft til klienter.

Alle aktørene som påvirker USD negativt, jobber faktisk til fordel for Bitcoin, og skyver prisene på den digitale eiendelen høyere og høyere mot månen.

Merknad om detaljhandel

De økende prisene på Bitcoin har også begynt å fange oppmerksomheten til detaljhandelen. Interessen for begrepet Bitcoin på Google Trends har sett en økning til februar 2018-nivåene i USA, men ikke i nærheten av 2017-høyden.

Et lignende interessehopp sees over hele verden, men mens det har en avlesning på 39, på en skala fra 0 til 100, sammenlignet med de 30 avlesningene i USA. Nigeria, Sør-Afrika, Østerrike, Ghana og Sveits leder for tiden denne interessen.

Interessen er faktisk høyere for begrepene ‚krypto‘ og ‚kjøp krypto‘ som har en avlesning mellom 40 og 48 sist sett i januar 2018, både i USA og over hele verden, mest blant Malta, Australia, Slovenia, Nigeria og St. Helena .

Blant kryptovalutaene er Google Search-interessen for Bitcoin, ETH og XRP på det høyeste siden januar 2018, med Tezos som den eneste som nådde toppunktet i 2020. Mens ETH har relativt høyeste søkeinteresse, har IOTA den laveste.

Når det gjelder Twitter, „er andelen Bitcoin-tweets som kommer fra unike Twitter-kontoer på en ATH,“ bemerket The TIE.